Ydelser og priser

Oversættelse

Vi tilbyder oversættelse af f.eks. pressemeddelelser, hjemmesider og salgsmateriale. Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimeret tekst til hjemmesider samt tekster til nyhedsbreve, salgsmateriale, breve, etc.

Priser for oversættelse (ex. moms)
Over 1500 ord 99 øre pr. ord
Under 1500 ord 1,10 kr. pr. ord
Hasteopgave 2 kr. pr. ord

Ved større opgaver som eksempelvis oversættelse af større hjemmesider og salgskataloger - kontakt Svenskeksperten for en pris.

Undervisning

Forstår I ikke, hvad svenskerne siger i telefonen? Eller sidder I ofte i møde med svenskere uden at vide, hvad I egentlig har diskuteret? Så har I helt sikkert brug for et kursus i svensk.

Kurset indeholder blandt andet:

 • Telefonsvensk
 • Falske venner – ord der lyder og skrives som på dansk, men betyder noget andet på svensk
 • Kulturforståelse
 • Enkle og brugbare vendinger
 • Fagudtryk

Priser for svenskundervisning (ex. moms)
3 timer for 999 kr. ved køb af minimum 9 timers undervisning. Inkl. basismateriale. Tilbuddet gælder eneundervisning eller maks. 5 personer. Ved flere deltagere tillægges et gebyr pr. deltager. Der kan også tilkøbes ekstra materiale, hvis I har brug for det.

Normalpris for 3 timer 1300 kr
Ved større opgaver som eksempelvis oversættelse af større hjemmesider og salgskataloger - kontakt Svenskeksperten for en pris.

Foredrag

Vi har stor erfaring med og kendskab til svensk vs. dansk forretningskultur. Vi besøger jer gerne og holder et foredrag om forskellen mellem dansk og svensk kultur både indenfor businessverden og mere generelt. Vi giver jer tips og tricks til, hvordan I kan forbedre jeres relation med svenskerne. Hvad bør I ikke gøre eller sige til en svensker - faldgruberne er mange, og der kan hurtigt opstå vanskelige eller akavede situationer. Derfor er det godt at kende kulturforskellene på forhånd.

Vores foredrag er et varieret mix af alvor, lidt humor, nogle afsløringer - og en svensker, der selv har mærket forskellene på egen krop og kan svare på spørgsmål om Sverige og svenskerne.

Vil I høre mere om dette eller andre foredrag, så kontakt os på telefon 23 96 33 41 eller send en mail til info@svenskeksperten.dk .

Priser for foredrag (ex. moms)
Fra 2999 kr. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Foredrag kan udarbejdes ud fra jeres individuelle behov.

  Gratis tilbud!
  Tlf. 23 96 33 41
  Gratis, uforpligtende og hurtigt!
  Hanna
  Hanna Semerson Foto: Rye Studio Photography